18 Νοε 2011

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!




Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν τις ζωές τους «μηχανικά». Ακριβώς, έτσι όπως οδηγούν το αυτοκίνητό τους. Αν θέλετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σ΄ οτιδήποτε κάνετε, τότε χρησιμοποιείστε το μυαλό σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
1. Προσπαθήστε να σκέφτεστε πιο θετικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της ζωής σας. Φανταστείτε τις διαφορές προς το καλύτερο που θα υπάρξουν στη ζωή σας και στους αγαπημένους σας, όταν έχετε αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και αυτάρκεια.
2. Προσπαθήστε να αναζητάτε τα "μαθήματα" μέσα από κάθε σας εμπειρία που βιώνετε. Καλή ή κακή. Κάντε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση : "Ποιο είναι το μάθημα που κρύβεται μέσα από αυτή την εμπειρία που βιώνω; Τι μου μαθαίνει η ζωή αυτή τη στιγμή, ώστε με κάνει καλύτερο και δυνατότερο;"
3. Κάνετε την παρακάτω άσκηση :
Αφιερώστε κάποιο χρόνο για να περιγράψετε σ΄ένα φύλο χαρτί και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θέλετε να ξεπεράσετε.(π.χ.οικονομικό)
Αμέσως μετά, καταγράψτε τί ακριβώς θέλετε και πώς θα νοιώσετε όταν αυτό που θέλετε έρθει στη ζωή σας.
Πάρτε τη συνειδητή απόφαση να επιτρέψετε σ΄αυτό που επιθυμείτε να διεισδύσει στη ζωή σας ! (Εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι)
Επιτρέψτε του εισέλθει στη ζωή σας. Αν π.χ. αυτό που θέλετε είναι ο πλούτος, επιτρέψτε στην αφθονία να γεμίσει τη ζωή σας με ΟΛΕΣ της τις μορφές (και όχι μόνο με τη μορφή των χρημάτων). Αφθονία συναισθημάτων, αγάπης, αφθονία ψυχικής ηρεμίας, αφθονία καλών φίλων, αφθονία συμπόνιας για τους άλλους ανθρώπους.


Επιμείνετε στις τρεις παραπάνω πρακτικές για αρκετό διάστημα και θα δείτε από μόνοι σας πως σταδιακά θα διευρυνθεί η συνειδητότητά σας και όλα εκείνα που διακαώς αναζητάτε βρίσκουν χώρο, χρόνο και διάθεση για να έρθουν στη ζωή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More